Бившият изпълнителен директор на Левски - Константин Баждеков, коментира случващото

...
Бившият изпълнителен директор на Левски - Константин Баждеков, коментира случващото
Коментари Харесай

Баждеков: Всички трябва да са обединени и Левски полека да си стъпи на краката

Бившият изпълнителен шеф на Левски - Константин Баждеков, разяснява протичащото се в " синия " клуб пред сътрудниците от " Гонг ". Ето какво сподели той:

" Мисля, че методът на новото управление в лицето на Наско Сираков, Стоилов и Ивайло Ивков работи в тази посока - последователно да се осветлява и стабилизира клубът. Има цялостна бистрота по всички начинания, които се образуват.

Вече решение на управлението и какво ще помогне, в случай че се покажат тези неща. През годините има доста триумфи, само че и доста неточности, които са допускани. Едностранно да се търси единствено виновност в някого, не мисля, че е най-хубавият вид сега.

Напротив, всички би трябвало да са обединени и Левски бавно да си стъпи на краката. Не знам какво ще реши един подобен проблем, в случай че тръгне да се основава напрежение, което неизбежно ще възникне. В годините се разяснява, ще има полемики кой какво е направил, какво е приключил. Мисля, че историята е значимо нещо, само че и да се вадят поучения и за позитивните неща, а освен за проблемите. Хубаво е да се знае тъкмо какво, само че да се знае от хората, които оперативно би трябвало да взимат решенията и Левски последователно да излезе от тази обстановка. Не мисля, че спомагателни вадения на скелети от дрешника ще реши проблемите на Левски. Обединението на всички, които обичат Левски, може да има триумфи сега. Не мисля, че връщането в старите години ще реши проблемите. Това е моето мнение ".
 Сектор
Сектор " Б " към този момент събира пари за хореографията против ЦСКА

" Няма капка подозрение, че ще създадем същинско шоу "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР