Бившият испански крал Хуан Карлос обяви намерението си да остане

...
Бившият испански крал Хуан Карлос обяви намерението си да остане
Коментари Харесай

Бившият испански крал Хуан Карлос обяви намерението си да остане в Абу Даби


Бившият испански крал Хуан Карлос разгласи желанието си да остане в Абу Даби, въпреки че подхванато против него наскоро следствие в Испания, принудило го да замине за Обединените арабски емирства, беше прекъснато, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Бившият крал разяснява, че избира по персонални аргументи да остане в Абу Даби за непрекъснато. Той споделя, че в Абу Даби е разкрил успокоение и добавя, че въпреки всичко ще посещава постоянно Испания.

Хуан Карлос бе обект на три следствия, които бяха прекъснати заради липса на задоволително доказателства, изтекла отминалост или пък заради имунитета му като държавен глава до 2014 година В рамките на най-голямото от тези следствия прокуратурата се опитваше да откри от декември 2018 година дали Хуан Карлос е получил комисионна през 2011 година от испански консорциум за построяването на железопътна линия сред Мека и Медина в Саудитска Арабия.

" Давам си сметка за следствията за публичното мнение, които са имали събития от персоналния ми живот, и скърбя за това откровено ", написа Хуан Карлос в писмо до сина си  - крал Фелипе Шести, което бе направено публично притежание.

Крал Фелипе Шести разгласи, че схваща и почита решението на татко си да остане в Абу Даби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР