В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя пълна

...
В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя пълна
Коментари Харесай

Диона Нурофена си смени лицето

В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя цялостна трансформация. Ромката, родена с името Денислава Сашова, която се срами от произхода си, безусловно си е сменила лицето, видя HotArena.

Преди две седмици стартира делото против чалгаджийката, което се гледа от Софийския областен съд.

Диона е упрекната, че на 24 януари към 4 сутринта е карала „ Порше “ по ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ в София, когато е спряна за полицейска инспекция. Полицаите ѝ създали тест за опиати, който отчел позитивен резултат. След това Диона е съпроводена до болница, където дала проби за проучвания. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза посочили, че тя е карала след приложимост на кокаин. Предвиденото наказване е „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв.. Делото ѝ беше планувано за 4 юни. Очаква се фолкаджийката да се размине единствено с санкция и условна присъда. В обществените мрежи се питат дали колата на певицата е иззета, само че никой не дава отговор на този въпрос.

29-годишната певица през днешния ден няма нищо общо с това, което беше при започване на кариерата си. Диона стартира с модификацията още преди години. Първо си постави силиконови импланти в гърдите, по-късно попълни устни с хиалуронов филър, има изкуствена коса, мигли и нокти, а за похлупак - предизвикателно и безочливо държание, евентуално предизвикано от систематичната приложимост на опиати.

Преди 3 години тя се оперира в турска клиника. „ От доста време разсъждавам дали да си направя такова нещо, само че се опасявах. След интервенцията не скърбя. Направих най-хубавия избор “, сподели след интервенцията чалга дивата, която преди модификацията бе с едни от най-малките гърди в жанра. За интервенцията циганката се бръкна с към 10 бона. Разбира се, откакто постави силикон, скандалната певица стартира да носи все по-разголени облекла.

После пристигна ред и на устните, които изпълни с хиалурон. Естествено, не мина без изкуствена коса, нокти и мигли, само че те са незначителна детайлност. Певицата не крие, че още на 26 си е поставила ботокс. Не е ясно след 20  години какъв брой инжекции ще й трябват, с цел да се поддържа без бръчки, а за по-късно даже и не желаеме да мислим. Някои от колежките на Диона се съмняват, че има промяна и на задните си елементи, само че певицата не е коментирала тематиката.

Изпълнителката май си е резнала и носа, тъй като наподобява много по-тънък и завършен от този, който виждаме на по-старите й фотоси.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР