Бившият играч на Манчестър Юнайтед - Гари Невил все още

...
Бившият играч на Манчестър Юнайтед - Гари Невил все още
Коментари Харесай

Гари Невил: Анфийлд е ужасяващо място, ако Арсенал победи там, ще спечели титлата

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед - Гари Невил към момента има вяра, че градският противник Сити ще стане първенец на британската Висша лига този сезон.

" Арсенал е в страхотна позиция, те са в действителност уверени, значимо е да заобикалят травми и да поддържат форма. Все още мисля, че Сити ще бъде първенец, защото те са малко по-опитни. Шансовете са 50 на 50. Преди шест седмици бях сигурен, че Арсенал ще загуби точки. Все още мисля, че Сити ще реализира своето.

Не бих заложил всичко на " Анфийлд ", само че в случай че Арсенал стигне до там и завоюва, тогава ще кажа, че купата несъмнено ще отиде при него. Нашият треньор сподели, че в случай че спечелиш на този стадион, взимаш купата.

Анфийлд е ужасяващо място, само че в случай че Арсенал завоюва там, купата ще отиде при него. Ако Сити е в границите на 4-5, преди да се срещнат 26 април, натискът може да стане нетърпим.

Търсихме дефекти в Нюкасъл и той загуби доста. Арсенал към момента не е губил, само че им предстоят в действителност сложни мачове, защото толкоз доста от играчите им се борят за купата за първи път ", сподели Невил.
 Манчестър Сити ще опита да се възползва от обстановката с Ансу Фати
Манчестър Сити ще опита да се възползва от обстановката с Ансу Фати

Договорът на играча с Барса е до лятото на 2027 година Трансферната му сума е 35 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР