Бившият главен прокурор Иван Гешев, който официално обяви намеренията си

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев, който официално обяви намеренията си
Коментари Харесай

Гешев: Селфи-шоуто със Зеленски е отказ от национален суверенитет

Бившият основен прокурор Иван Гешев, който публично разгласи желанията си да става политик, за следващ път насочи рецензии към ръководещите. Този път причина за нападките на Гешев се оказа визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България.

Той упреква политиците, че са си спретнали " селфи шоу " с госта, което е било демонстрация на " панаир на суетата и отвод от народен суверенитет ".

" Съпричастността не е показност, начесване на егото. Селфи-шоуто със Зеленски, до момента в който на фронта измират стотици, е панаир на суетата, гуляй по време на чума, отвод от народен суверенитет. Сред новите дейни борци против путинизма разпознах тези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток против тлъсти комисионни ", написа Гешев в своя обява във Фейсбук.

Бившият основен прокурор реши и да се самопохвали, като акцентира, че той е бил " единственият ", който е бил подготвен да арестува съветския президент Владимир Путин в сходство със заповедта му за арест, издадена от Международния съд.

" Аз единствен дадох обещание да задържам Путин, в случай че стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски ", твърди той.

Това е следващото изявление на някогашния държавен обвинител против политици. Самият Гешев разгласи по-рано през седмицата своя нов план " Справедливост за България ", с който се чака да влезе в политиката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР