Бившият главен изпълнителен директор на борсата за криптовалути FTX Сам

...
Бившият главен изпълнителен директор на борсата за криптовалути FTX Сам
Коментари Харесай

Шефът на фалиралата FTX: имам само $100 000 в сметката си. От $26 милиарда преди колапса на криптоборсата

Бившият основен изпълнителен шеф на борсата за криптовалути FTX Сам Банкман-Фрид, който в миналото имаше благосъстояние на стойност от 26 милиарда $, в този момент има в банковата си сметка 100 000 $. Това самият съобщи той пред изданието Axios.

Инвеститорът и създател на FTX претърпя голям удар при започване на ноември, когато благосъстоянието се стопи от 15,6 милиарда $ на 1 милиард $ за един ден след новината, че крипто борсата се нуждае от избавяне.

Фрайд съобщи, че " няма визия " какво е положението на персоналните му финанси след колапса. " Нямам визия. Не знам. Имах 100 000 $ в банковата си сметка последно, когато ревизирах. "

Според него " всичко ", което е имал, е обвързвано с към този момент банкрутиралата компания, което прави финансовото му положение " комплицирано ".

FTX подаде молба за оповестяване в неплатежоспособност и Фрайд подаде оставка като основен изпълнителен шеф на 11 ноември, откакто компанията не съумя да се избави.

Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати и Министерството на правораздаването проверяват срутва на FTX.

Бакман- Фрайд се извини за грандиозния срив на FTX. " Иска ми се да бях по-внимателен... Очевидно в действителност скърбя за това. Фокусирах се върху размера, а не върху салдото ", сподели той още.

Финансите и методът на живот на Бакман-Фрайд са обект на наблюдаване на фона на колапса на FTX. Като цяло той е прочут с елементарния си метод на живот и алтруизъм.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР