Бившият германски национал Макс Крузе публикува снимка в социалната мрежа

...
Бившият германски национал Макс Крузе публикува снимка в социалната мрежа
Коментари Харесай

Макс Крузе пак го закъса и като че ли приключи с Волфсбург

Бившият немски национал Макс Крузе разгласява фотография в обществената мрежа “Инстаграм ”, на която театралничи в черна фланелка в асансьор, откакто треньорът на Волфсбург Нико Ковач съобщи, че той повече в никакъв случай няма да го играе за отбора, до момента в който той е отпред. 34-годишният футболист се завърна в клуба през януари от Унион (Берлин), само че съвсем не получава игрово време.

В събота Волфсбург реализира първата си победа за сезона в Бундеслигата след триумф с 1:0 над Айнтрахт Франкфурт. Крузе не бе в състава, а след мача Ковач съобщи: „ Той повече няма да играе за нас. Взехме решение, че Макс не може да ни помогне в актуалната обстановка. “

Наставникът изясни, че се нуждае единствено от играчи, които са отдадени изцяло на клуба, без да разкрива защо тъкмо са се скарали. Напоследък пък Крузе намерено показваше своето неодобрение, че не го пускат в игра.

Макс Крузе е прочут с честото неспазване на дисциплинираност. Веднъж той призна, че е не запомнил 75 хиляди евро в брой в такси след игра на покер. За това той беше санкциониран от клуба си с 25 000 евро. През 2016 година пък тогавашният селекционер на Германия Йоахим Льов се зарече повече да не го вика в тима, тъй като си е построил неприятна известност. 
 На Макс Крузе ще му се размине На Макс Крузе ще му се размине
Сега пред него остава опцията да премине в клуб, където трансферният прозорец към момента е отворен. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР