Бившият футболист на ЦСКА- Вив Соломон Отабор, даде интервю за

...
Бившият футболист на ЦСКА- Вив Соломон Отабор, даде интервю за
Коментари Харесай

Бивш футболист на ЦСКА: Късметлия съм, че напуснах Украйна

Бившият футболист на ЦСКА- Вив Соломон Отабор, даде изявление за таблоида " Мирър ", в което описа за ужаса от съветската инвазия, който той претърпя в Украйна.

Както е известно, откакто напусна " Българска войска ", англичанинът мина през Уигън и шотландския Сейнт Джонстън, а месец преди да стартират военните дейности се причисли към украинския Рух Лвов, напомня " Тема спорт ". Той обаче не изигра формален мач за отбора, тъй като шампионата по този начин и не стартира.

" Много украинци обезверено се пробват да избягат от страната и да се отдалечат от съответни региони, които са набелязани от Русия. Беше огромен безпорядък, смут. Имаше безчет коли и камиони с хора, които желаеха просто да се спасят. На някои обаче им подредиха да се върнат, което беше извънредно да се види ", описа Отабор.

Той признава, че е бил благополучен в Лвов, само че за жалост случката му е завършила бързо. За негов шанс е съумял да напусне страната, само че се тормози за сънародника си Кадим Харис, който е още там.
 Елитен нидерландски отбор се прицели в
Елитен нидерландски отбор се прицели в " червен " национал

Утрехт демонстрира интерес към Томас Лам
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР