Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели впечатленията си от

...
Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА може да се бори за титлата! Стига са ревали Наско и Мъри

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла показа усещанията си от успеха на ЦСКА над Черно море с 2:0 и като цяло представянето на отбора напролет. Той съобщи, че и Левски се обръщат против БФС и Борислав Михайлов и изрично отсече, че " армейците " имат късмет да спрат хегемонията на Лудогорец в шампионата.

" Срещу Черно море видях една добра игра и ЦСКА изцяло справедливо се поздрави с успеха. Очаквах, че " моряците " ще ни затруднят повече, само че " алените " стояха добре на терена от самото начало. Саша Илич съумява ловко да изстиска всичко от своите играчи. Те повече не могат, дават всичко от себе си. Побеждават, само че чисто игрово има какво да се желае още. Виждаме, че Лудогорец няколко мача изпитва компликации. Не победиха по никакъв начин елементарно Септември и няколко мача ги взеха без да играят добре.
 Сектор Г ще премисли протеста си при започване на февруари
Сектор Г ще премисли протеста си при започване на февруари

Протестът на проведените последователи стартира след изгубения край за купата от Левски

Ключът към триумфа на " Тича " беше раздаването. Реално ЦСКА играе мощно. Само в една среща напоследък не игра добре и загуби от Левски с 0:2. В срещата по-късно с Лудогорец момчетата играха доста мощно, само че изгубиха. Не съумяха да вкарат, а имаха положителни благоприятни условия. Не бива да се оправдават единствено със съдиите.

Левски и те по този начин. Кой им пречи да вкарат гол? Водят на Славия 1:0. После им дават дузпа, която я пропущат. Ако я вкарат, става 2:0 и мачът свършва. Съдията ли им е отговорен на " сините ", че позволиха поврат и изпуснаха дузпа?! Стига са ревали Наско и Мъри. Прави ми усещане, че и Левски се обръща против Борислав Михайлов и футболния съюз. Това приказва, че са влезнали в ситуацията на ЦСКА. Ръководството на " сините " е влезнало на 100% в композиция с " алените " срещу Михайлов и БФС ", показа Майкъла пред " Мач Телеграф ".

" ЦСКА може да се бори за купата. За нас проблем е вторият полусезон. Ние през първата част на шампионата сме постоянно покрай Лудогорец или малко пред тях. Но идва пролетта и учудващо по какъв начин в играта на тима се вижда спад. Това не е обикновено. Надявам се тази година да не е по този начин. ЦСКА по този начин или другояче е директният съперник на разградчани за трофея. За момента сме добре и вървим добре. Печелиш ли всичко е наред. Прави ми положително усещане, че промените, които прави Илич, са ефикасни. Те са в основата на успехите. Може би трябват още две или три нови попълнения. Един бранител, плеймейкър и голаджия, тъй като ние вкарваме множеството си попадения от противоречиви обстановки и статични положения. Надявам се, че ще стават все по-добре нещата в клуба. Най-важното въпреки всичко е стадиона. От това печелят всички. Целият български футбол! Всички огромни тимове заслужават да имат хубави уреди. Държавата би трябвало да помогне, това би трябвало да е приоритет. Ние сме единствената страна без стадион. Развитието на подрастващите би трябвало да е приоритет на страната ", съобщи той.

Погледнато генерално оценката, която ще слага на ЦСКА за полусезона, който изиграха, е сред 7 и 8 по десетобалната система. Да кажем 7.5. Първи сме в последна сметка, а това е най-важното. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР