Бившият футболист на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд Нури Шахин,

...
Бившият футболист на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд Нури Шахин,
Коментари Харесай

Нури Шахин: Мечтая да водя Борусия Дортмунд

Бившият футболист на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд Нури Шахин, който сега е старши треньор на турския Анталияспор, съобщи, че мечтае да води тим в Европа.

„ Бих желал някои ден да стана старши треньор на Борусия Дортмунд. Това е една от най-големите ми фантазии, а най-голямото ми предпочитание е да печеля Шампионската лига “, разяснява 33-годишният Шахин.

Той приключи спортната си кариера в края на предходната година като се очакваше да стане играещ треньор на Анталияспор, само че Шахин реши да се насочи напълно към треньорската специалност.

„ Юрген Клоп е доста значим човек за мен. Преди мач ни е казвал, че е по-добре 11 индивида да създадат същата неточност, в сравнение с всеки да прави нещо друго. Запомнил съм това и го споделям на тима. Томас Тухел пък е много сложен темперамент. Така беше по времето му в Дортмунд. Но мисля, че подготвителните му способи са най-хубавите в света “, сподели още Нури Шахин.

В кариерата си като футболист, роденият в Германия някогашен турски национал е носил екипите още на Фейенорд, Ливърпул, Вердер и Анталияспор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР