Бившият футболист на Нюкасъл Андрос Таунсенд направи интересно изказване. Играчът,

...
Бившият футболист на Нюкасъл Андрос Таунсенд направи интересно изказване. Играчът,
Коментари Харесай

Бивш играч на Нюкасъл: Тъжен съм от случващото се в клуба

Бившият футболист на Нюкасъл Андрос Таунсенд направи забавно изявление. Играчът, който сега е част от Кристал Палас, разяснява обстановката при „ свраките “ и не пропусна да си спомни прекараното време в североизточна Англия.

Крилото не спести положителните думи по адрес на водения от Стив Брус отбор, като опита да окуражи играчите да не се предават и просто да оцелеят във висшата лига през този сезон.

„ Тъжно ми е да виждам какво става в Нюкасъл и по какъв начин се развиват нещата там. Това е огромен клуб, именит клуб, и този тим в действителност може да е един от топ тимовете в Англия. Само би трябвало да се появят подобаващите хора и да налеят средства, тогава съм уверен, че нещата ще се получат. Играл съм в този отбор и е обикновено да ме боли от това, което става. Спокойно мога да кажа, че съм впечатлен от стадиона, от почитателите, от всичко. За мен, това е латентен колос, който би трябвало да бъде разсънен. Нюкасъл има всичко, с цел да бъде огромен тим, прелестен стадион, невероятни последователи, всички условия са на разположение. Дори стадионът е в центъра на града, което е още един плюс, само че аз имам вяра, че Стив Брус ще успее да избави тима, този човек разполага с толкоз доста опит. Оптимист съм и виждам с вяра към бъдещето, тъй като в случай че Нюкасъл остане в британския хайлайф, нещата през идната година може и да се наредят. Нека всички просто се обединят и се борят за огромната цел, а през лятото кой знае, никой не може да каже какво ще се случи “, приключи някогашният британски национал
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР