Бившият футболист на Левски, Славия и Вихрен Саша Симонович е

...
Бившият футболист на Левски, Славия и Вихрен Саша Симонович е
Коментари Харесай

Саша Симонович е новият треньор на Беласица

Бившият футболист на Левски, Славия и Вихрен Саша Симонович е новия ментор на Беласица Петрич, който се състезава в Югозападната Трета лига. Той беше показан публично от кмета на община Петрич Димитър Бръчков.Саша Симонович има към този момент опит и като ментор на Ботев Гълъбово във Втора лига, където обаче не се задържа дълго.В кариерата си в България той е играл за тимовете на Левски (София), Вихрен (Сандански), Славия (София) и Локомотив (Мездра). Обявен е за най-хубав чужденец в шампионата на България за сезон 2002/03. Шампион на България с ПФК Левски (София) за 2002-а, три пъти притежател на Купата на България за 2002, 2003 и 2005 и на Суперкупата през 2005 още веднъж с ПФК Левски (София). В Европейските клубни шампионати има 17 мача и 6 гола с ПФК Левски (София).

" С Георги Петров се познаваме още като футболисти. Той се свърза с мен и ме предложения. Бях показан по формален метод на кмета на общината Димитър Бръчков, разбрахме се по всички въпроси и към този момент мога да кажа, че съм старши треньор на ОФК Беласица. На първо време от мен желаят да обърна съществено внимание на младите гении от ДЮШ на клуба, да изградя един постоянен тим от локални момчета и ще гоним класиране измежду първите 6 в таблицата. Надявам се крачка по крачка това да стане факт и когато се появи миг за атакуване на по-горната група ще изложа моето мнение по какъв начин всичко това ще стане действителност и при какви условия ", бяха първите думи на новия треньор на Беласица.

" Много добре знам, че Петрич е един от авторитетните футболни центрове в България, играл съм с фланелката на други тимове против Беласица в публични шампионати. Останах очарован от почитателите, които по необикновен метод подкрепяха обичания си тим. Знам триумфите на Беласица и това ме кара да се активизирам с удвоени сили, с цел да може да направя всичко допустимо, до момента в който съм треньор, да върна мъжкия тим в професионалната група. Нека първоначално да изградим един постоянен тим, с добър колектив, играещ съвременен, разнороден и ефективен футбол - това е пътят да върнем почитателите по трибуните ", добави Симеонович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР