Бившият футболист на Жером Ротен разкритикува суперзвездата на тима .

...
Бившият футболист на Жером Ротен разкритикува суперзвездата на тима .
Коментари Харесай

Екс играч на ПСЖ: Меси не уважава треньора си, само един в тима го уважава

Бившият футболист на Жером Ротен разкритикува суперзвездата на отбора . Повод за това стана заразяването на аржентинеца с ковид. Както е известно, Меси е дал позитивна проба в дните към Коледа, а тази седмица стана ясно, че към този момент е излекуван и се е върнал в Париж.
" Изхождам от това, че треньорът би трябвало да се почита. Когато имате тази обстановка, треньорът Ви би трябвало да е преди всичко, без значение дали сте звезда, или не. Шефът, този, който дефинира състава, това е Почетино. И когато той декларира, че не знае къде е Меси, това значи единствено едно: Меси не е взел телефона в ръка, с цел да звънне на треньора си и да му изясни какво се случва ", стартира Ротен, представен от " RMC Sport ".
" И това изяснява доста. Мисля, че това е извънредно. Поведението на Меси шокира. Той не почита Почетино, а би трябвало да бъде притежател на " същинските " полезности. Вероятно и останалите футболисти не го почитат. Единственият, който, както ми се коства, в действителност се отнася към Почетино с почитание, това е Килиан Мбапе и това е очевидно, за разлика от други ", продължи бившето крило.
" В това отношение Меси заслужава да бъде наказан. Ако не уважаваш треньора си, нищо положително няма да излезе. ПСЖ пострада доста от това през последните години ", приключи Ротен.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР