Бившият футболист на Берое и Левски Васил Драголов даде интервю

...
Бившият футболист на Берое и Левски Васил Драголов даде интервю
Коментари Харесай

Васил Драголов: Берое ще победи Левски, няма как да стане с тези играчи на сините

Бившият футболист на Берое и Левски Васил Драголов даде изявление пред " Тема Спорт ", в което показа упованията си за идния мач сред двата тима. Той даде преимущество на заралии, само че съобщи, че е нужна смяна в клуба, откакто имат добър тим, само че той се показва на приливи и отливи.

Г-н Драголов, следва дуел сред Берое и Левски. На кой от двата отбора давате преимущество в последния мач за годината?

- Двата тима желаят непременно да завършат есенния дял на шампионата с победа, само че мисля, че Берое ще завоюва. Домакините, макар че редуват мощни със слаби игри са добър тим с качествени футболисти. Имат огромната опция да победят в този дуел.
 Берое приема Левски в мач от efbet Лига
Берое и Левски с готовност да завършат година със жанр

Директна борба за Топ 6

Споменахте играта на Берое на приливи и отливи. Какво им пречи в някои от мачовете и какво забелязвате в представянето им?

- Не гледах всичките мачове на заралии, само че от тези, които съм следил съм на мнение, че тимът стои добре. Но съвсем постоянно се вършат самостоятелни неточности, което не мога да си го обясня, тъй като в отбора има доста положителни футболисти. Оттам се трансформира и курса на мача, стига се до загуба или в най-хубавия случай до тъждество. Това е моето мнение, само че няма по какъв начин да се отхвърли, че имат първокласен тим с положителни футболисти.

Каква е ролята на Петър Колев в тази обстановка? Той ли носи виновността за слабите и мощните представяния на Берое?

- Ролята му се усеща в отрицателен проект. За мен не може да построи по този начин тима, че да играе на едно приблизително равнище, да няма криволичене надолу. Има мачове, в които Берое играе доста добре, само че и такива, където се показва зле. Мисля, че би трябвало да се трансформират нещата, тъй като с наличните футболисти, този тим заслужава мястото, което заслужава. А точно всяка година да се бори за тройката. Притежават качествени играчи, имат пари в клуба, само че тимът в избрани мачове не играят по никакъв начин добре.

На отсрещната страна е Станимир Стоилов. Сякаш има оптимизъм в Левски след завръщането му. Какво забелязвате в играта на сините?

- Мъри Стоилов доста усъвършенства играта на отбора. Левски стои на терена устойчиво след неговото завръщане и това се видя в последните мачове, в които сините не позволиха гол в пет следващи дуела. Но на него му е нужно време и футболисти. С тези играчи няма по какъв начин да стане. Да, в Левски има млади български футболисти, които са положителни, само че им е належащо желанието да се развиват и опитът. Трябва да натрупат качества, които да ги изкачат на по-добро равнище.

Вярвате ли, че след зимната подготовка и селекцията, която ще бъде направена, Левски ще наподобява още по-добре през пролетния дял на шампионата?

- Левски занапред ще се оправя, само че това няма да стане бързо. На сините им би трябвало малко време. Поне още една година. Може би ще се получи през идващия сезон и столичани ще имат тим, който да дава отговор на името на клуба.

Може ли да отличите някой състезател от Левски, който ви прави положително усещане?

- Нямам доста в детайли виждане върху обособените играчи и не мога да кажа, че някой ми прави мощно усещане. Няма по какъв начин да посоча един или двама, които да изпъкват над останалите. В някои мачове обособени футболисти се показват доста добре, само че в идващите не са на едно равнище. Все още няма изявен водач в Левски.
 Собствениците на Берое: Предоставяме акциите, да ги вземе, който желае
Собствениците на Берое: Предоставяме акциите, да ги вземе, който желае

Собствениците осъдиха държанието на почитателите

Смятате ли, че и двата тима ще могат да се преборят за място в шестицата след привършване на постоянния сезон в шампионата?

- Мисля, че Берое ще е в шестицата сигурно, до момента в който за Левски нещата са на кантар - може да влезе, само че и е допустимо да се окаже отвън нея.

Мартин Камбуров към момента не е взел дефинитивно решение за бъдещето си, само че може ли още веднъж да е решаващата фигура за Берое против Левски?

- Мартин Камбуров е добър футболист. Това няма по какъв начин да се отхвърли. Възможно е още веднъж да е решителен в дуел против Левски. За мен е един от най-хубавите български играчи, които играят в родното състезание. Каквото и решение да вземе, за него ще бъде вярно. Помага доста на Берое, само че какво ще реши за напред, единствено той може да ви отговори. Той към този момент е постигнал доста в своята кариера и може единствено да се гордее с него.
 Камбуров: Може да сложа завършек на кариерата си след мача Берое - Левски
Камбуров: Може да сложа завършек на кариерата си след мача Берое - Левски

" Няма да играя за различен тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР