Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Даниел Алвеш

...
Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Даниел Алвеш
Коментари Харесай

Футболист моли съда: Пуснете ме, няма да се покрия!

Бившият футболист на Барселона и бразилския народен тим Даниел Алвеш насочи молба към съда. Сагата към него не стихва, а играчът е подготвен на всичко, с цел да не бъде държан в пандиза. Въпреки че играчът бе наказан на 4.5 години затвор за обезчестяване, той прави всичко допустимо да се измъкне. От екипа на някогашния бразилски национал апелират присъдата, като през това време не престават с молбите за стартиране под гаранция.

Днес съдът в Барселона се събра на изключително съвещание, с цел да изслуша юристите на Алвеш. Самият състезател също взе присъединяване, само че с видеовръзка от пандиза. „ Вярвам в справедливостта и се надявам това дело най-после да стигне до истината. Няма да избягам, в случай че бъда пуснат под гаранция “, увери Алвеш.

 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

За над година зад решетките това е опит номер 5 за олекотяване на мярката му. Всички опити до момента той да излезе най-малко времено от пандиза бяха несполучливи, а съдът се стимулира точно с това, че има голяма заплаха бразилецът да избяга в чужбина и да се покрие.

Преди няколко месеца съкилийник на Алвеш също съобщи пред медиите, че някогашната футболна звезда възнамерява да изчезне на мига от Европа, в случай че бъде освободен. А дестинацията му ще е страна, с която Испания няма сделка за продан на пандизчии. Лошото за Алвеш обаче е, че прокуратурата също апелира присъдата му, като упорства той да лежи 9 години зад решетките.

Източник: corner.dir.bg

Още вести четете в категория Спорт

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР