Бившият футболист на Антоан Гризман даде интересно интервю, в което

...
Бившият футболист на Антоан Гризман даде интересно интервю, в което
Коментари Харесай

Антоан Гризман се защити - престоят му в Барселона не бил катастрофа

Бившият футболист на Антоан Гризман даде забавно изявление, в което отбрани престоя си на " Камп Ноу " и съобщи, че той въобще не е бил толкоз неприятен, колкото го изкарват мнозина.
Французинът дойде в Каталуния през 2019 година, само че не съумя да се оправи с големите упования към себе си и два сезона по-късно още веднъж се завърна при Чоло Симеоне в . С фланелката на Барса Гризман означи 35 гола в общо 102 мача. Въпреки всичко, 30-годишният футболист сподели пред " Telefoot ", че е бил благополучен:

" Бях доста щастлив да отида там, имах невероятни съотборници. Научих доста от треньорите, макар че от време на време не играех и беше малко комплицирана обстановката. Престоят ми не беше злополука, тъй като вкарах съвсем по 20 гола в двата сезона. Лично за мен е голяма горделивост фактът, че съм играл в Барселона ", съобщи международният първенец с Франция.
През 2019 година Гризман не се раздели по най-хубавия метод с " дюшекчиите ", които най-малкото се надяваха да го продадат за по-голяма сума, само че призна, че е бил признат назад с " отворени ръце ":
" Мисля, че тук ме обичат поради това, което съм. Имам треньор, който има вяра в мен и клуб, който има вяра в мен. Жена ми е щастлива, децата ми са щастливи - аз съм удовлетворен ".
" Да, бях угрижен първоначално. Знам, че не се разделихме добре, само че в това време бях наясно, че ще дам най-хубавото от себе си на терена и ще подвигна духа (б.р. - на всички) и за момента всичко се получава добре ", добави нападателят на Атлети, които сега са на четвърто място в (на четири точки от водача ).
Наскоро Диего Симеоне бе призовал почитателите на тима да не съпоставят настоящия с предишния интервал на Гризман в клуба:
" Сравненията в никакъв случай не са положителни. Той към този момент не е същият състезател. Тогава беше по-млад, само че в този момент е по-обигран и има повече опит. Научил е доста - с Барселона, когато го пускаха да играе, и с Франция. Малко по малко той се връща към най-хубавото си равнище ", бяха думите на Чоло пред " L`Еquipe.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР