Бившият футболист и треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал

...
Бившият футболист и треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал
Коментари Харесай

Мъри отказал да стане собственик на Левски

Бившият футболист и треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал опцията да стане притежател на клуба, твърди " Меридиан мач ". Той е получил предложение да бъде част от съдружие на ветераните, което да получи мажоритарния пакет акции на " сините ". Идеята е била Мъри да е лицето на този план, тъй като е обичан от почитателите и през годините е потвърдил, че е огромен експерт, който умее да изведе клуба, в който работи, на огромни облаги. Това се случи и в Левски и в Астана.

Стоилов обаче изрично е отказал да се намесва в нервността към акциите. Той е прецизирал, че на първо място е треньор, а настрана съгласно него притежател на Левски би трябвало да бъде човек със стабилен бизнес, който да е кадърен когато се постанова да финансира " сините ".

В последните седмици се появиха и информации, че Мъри може да бъде новият треньор на тима, в случай че акциите сменят притежателя си. Истината обаче е, че Стоилов няма да бъде треньор на " сините ", без значение от собствеността. Той неведнъж е казвал в последните години, че няма желание на този стадий да се завръща в България. Това не се е трансформирало по никакъв метод и в този момент. Нещата не опират до пари. Припомняме, че преди повече от година някогашният притежател на Левски Спас Русев разгласи, че е предложил на Мъри заплата от 60 хиляди евро, само че той е отказал.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР