Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла: Играчите да намалят заплатите си наполовина

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла гоори пред " Тема Спорт " за обстановката с ковид и по какъв начин пандемията се отразява генерално на футбола и бизнеса у нас. Самият Илиев има компании и също е обиден от обстановката.
 Звездите на Левски се отхвърлят от голяма сума в интерес на клуба
" Тежко е за всички. Това е инспекция за народа. На първо място е оцеляването. Лошото е, че сега бизнес няма. Няма каква работа да дадем на чиновниците си сега. И да си продадем колите - никой не желае да ги купи в този момент. Докъдето имам опция ще заплащам, само че имаме и заеми, лизинги. Няма бизнес без заеми. На мен ми затвориха два хотела. Най-лошото е, че не знаеш какво ще стане на следващия ден ", споделя Майкъла. Той е на мнение, че обстановката в ЦСКА-София и Левски ще е доста тежка, тъй като имат много чужденци.
 Борбата на спорта с Covid-19 (новините онлайн към 01:00) " Това са заплати, квартири, осигуровки, налози...Почти всички слубове са застрашени да закъсат доста серионо. А и в случай че играчите не изискат сами да си понижат заплатите, тогава става още по-тежко. Тях ги интересуват парите, а не ЦСКА. Не ги интересува, че ще се прави стадион. Те желаят да изпълнят сметката и това е. Аз считам, че футболистите би трябвало да понижат заплатите си на половина в тази обстановка ", добавя Георги Илиев.
Според него приоритет пред " алените " сега би трябвало да е стадионът, а не купи и шампионати. Относно шампионата Майкъла не отдава огромно значение, защото " Футболът е напълно малко звено от страната ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР