Бившият депутат от Радата Тарас Черновол заяви пред Главред, че

...
Бившият депутат от Радата Тарас Черновол заяви пред Главред, че
Коментари Харесай

Бивш депутат: Зеленски навреди на отношенията ни с Германия

Бившият народен представител от Радата Тарас Черновол съобщи пред " Главред ", че неприятните персонални връзки сред украинския президент Володимир Зеленски и представители на немското управление са развалили вероятностите за съдействие сред страните, съобщи РИА Новости.

„ В връзките на Германия с Украйна ще работи чисто самостоятелен фактор. Зеленски съумя няколко пъти да обиди Меркел доста жестоко, а също така по време на последното посещаване в Германия украинското държавно управление направи всичко допустимо да не влезе в контакт с главните партии на бъдещата нова ръководеща коалиция ", написа Черновол.

Бившият народен представител означи, че по време на посещаване в Берлин Зеленски отказал да се срещне с водача на Зелените Аналена Бербок, която в този момент заема поста външен министър на Германия. Освен това украинският водач не се опитал да откри контакти с представители на SPD. „ Така че имаме подобаващ резултат: германците няма да поддържат изключително Украйна “, заключва Черновол. Той също по този начин напомня възбраната, наложена от Германия за продажба на оръжия на Украйна посредством НАТО. Политикът назова решението на Берлин " злополука " и " сериозен проблем " за Киев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР