Бившият депутат и заместник-председател на СДС Иван Сотиров написа в

...
Бившият депутат и заместник-председател на СДС Иван Сотиров написа в
Коментари Харесай

Иван Сотиров разкри кой стои зад "Продължаваме промяната" на Василиев/Петков

Бившият народен представител и заместник-председател на Съюз на демократичните сили Иван Сотиров написа в профила си във Facebook:

"Най-неприятното в тази ситуация с Кирил Петков не е това, че е нарушил закона. Той просто можеше да се извини и да каже: Вижте, аз не съм правист, позволих неточност, тъй като имах вяра, че с подаването на волеизявление за отвод от канадско гражданство съм решил въпроса с конституционното условие ".

"Но не, той продължава да изяснява какъв брой неприятна била тази наредба на конституцията, тъй като явно българските закони са за простосмъртните, а не за помазаниците на олигархията, които могат да се преценяват със закона единствено когато той им харесва.

Това неуважение към върховенството на правото е неприятен образец, който се дава на всеки български жител от страна на някогашен министър, декларирал готовността си да бъде министър председател и говорещ за честност.

Най-отвратителното обаче е това, че се води мощна медийна PR акция от олигархичните кръгове, които стоят зад плана Политическа партия, за превръщането на Кирил Петков от закононарушител в воин страдалец и жертва.

Те към този момент са го подготвили да се изправи пред Конституционният съд, с цел да ни разиграят нов Лайпцигски развой, а който слага въпроса за това, че е нарушил закона, ще бъде жигосан като обслужващ мафията ", добавя Сотиров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР