Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и нейната дъщеря

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и нейната дъщеря
Коментари Харесай

Хилари и Челси Клинтън са написали Книга за храбрите жени

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън и нейната щерка Челси Клинтън са съавторки на книга, отдадена на изтъкнати дами, разгласи през днешния ден техният издател, представен от АП.

Издателството "Саймън енд Шустър " сподели, че "Книга за храбрите дами " ще излезе на книжния пазар на 1 октомври. Тя ще е първа обща обява на майка и щерка Клинтън. И двете имат предходни независими изявления - "Какво се случи? " и "Преживяна история " от майката и детската книга "13-те американки, трансформирали света " от дъщерята.

Издателят и авторките не разкриват финансовия аспект от контракта за издание на новата книга. Клинтънови са представлявани от вашингтонски юрист, съдействал за издаването на книгите на Хилари Клинтън и на някогашните президенти на Съединени американски щати Бил Клинтън и Барак Обама.

"Книга за храбрите дами " включва портрети на над 100 дами, измежду които кандидатката за президент на Съединени американски щати Шърли Чизъм, саудитската активистка Манал Ал-Шариф, актрисата и тв звезда Елън Дедженерис и писателката Чимаманда Нгози Адичи. Според Хилари Клинтън персонажите са дами "лидери, осмелили се да се изправят против статуквото, да задават неуместни въпроси и да правят нещата до дъно ". В изказване Челси Клинтън показва, че общото сред дамите в книгата е техният "пламенен оптимизъм, че делото и животът им ще трансформират света ", осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР