Бившият член на НС на Левски - Петър Ганев беше

...
Бившият член на НС на Левски - Петър Ганев беше
Коментари Харесай

Петър Ганев: Разделението сред феновете е заради лошото управление на клуба

Бившият член на Народно събрание на Левски - Петър Ганев беше посетител в предаването " 120 минути " по bTV, където показа своята версия за свадите на " Герена ". Икономистът изрази мнение дали е допустимо в клуба още веднъж да се възцари обединяване.
 Феновете на Левски: Сами дефинираме бъдещето си
Феновете на Левски: Сами дефинираме бъдещето си

От НКП откриха монумент на Апостола на свободата в Хисаря

" Имахме интервал на акция за избавление, разпад сред последователите и след това новото съграждане, което пристигна с идването на Стоилов. Ефектът от връщането на Мъри е следният - 4,6 млн. лв.. Едно е финансова отчетност, само че има доста специфики. Друго е действителен паричен поток - стадион, магазин, последователи.. Бюджетът на Левски е 1 млн. - 1,5 млн. лв. на месец, с цел да поддържаме настоящото положение. Много по-трудно е да почистим старите задължения. Ако жестоко може да кажем - старите задължения са 30 млн. Едни 17-18 е към остарели притежатели, които споделят, че не си ги търсят. Другият огромен дълг е жестоко към 12 млн. към Национална агенция за приходите. Това  е камъкът, който тежи на Левски. Този дълг към Национална агенция за приходите би трябвало да бъде решен. 

Левски не може без спонсор. Проблемът в Левски е какъв е моделът на ръководство и в последна сметка къде е салдото. Постепенно този баланс се счупи. Още от мачовете с ПАОК е имало някакъв хибриден модел на ръководство. Стратегическото ръководство било за спонсора, а отпуските и хотелите за изпълнителния шеф. Случилото се около Общото заседание е, че Наско Сираков последователно избра страната на ръководство дружно със спонсора. Те дружно вършат всичко. Това докара до напускането на старши-треньора.

Договорът за ръководство разрешава всичко, само че в клуба имаше самостоятелни хора, които не дават да им се мешат. А когато имах хора като Мъри и Ивков е доста мъчно да се извършва този контракт за ръководство.
 Топчо дефинира група от 20 левскари за борбата с Берое
Топчо дефинира група от 20 левскари за борбата с Берое

Ето кои са те

По всичко проличава, че се стигна прекомерно надалеч. Във футбола има доста искри. Наско и Мъри знаят какво е да си на терена. Има късмет да се загърби всичко, само че би трябвало да се спре и както споделяше Сираков преди време " акциите на Левски не можеха да бъдат оръжие ". Изгоря окончателно концепцията Наско да бъде пръв измежду равни левскари.

Ако ще построяваме мостове, не би трябвало да ги " изгаряме ". Говорих с Йончо Арсов. Не са трити данни от преносим компютър. Тя е на флашка, всички треньори от школата имат данни за младите футболисти. Всяко едно разделяне на последователите е функционалност на неприятното ръководство в клуба. Това се случва в този момент. Ако ще има лекарство, лечението е, когато Сираков стане пръв измежду равни.
 Левски със известие за Рикардиньо
Левски със известие за Рикардиньо

Бразилецът чества своя 22-ри рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР