Бившият баскетболист на Голдън Стейт ДеМаркъс Казънс подписа договор с

...
Бившият баскетболист на Голдън Стейт ДеМаркъс Казънс подписа договор с
Коментари Харесай

Казънс е във възторг от състава на Лейкърс

Бившият баскетболист на Голдън Стейт ДеМаркъс Казънс подписа контракт с Лос Анджелис Лейкърс, а в този момент съобщи в изявление, че е във екстаз от състава на “езерняците”. 28-годишният Казънс е четирикратен участник в Мача на звездите и до момента в кариерата си на два пъти е попадал във втория алегоричен тим на сезона в НБА.

“Една от аргументите да дойда в Ел Ей е това, че още веднъж желаех да играя с Антъни Дейвис. Двамата се допълваме и вършим нещата доста по-лесни. А когато и ЛеБрон Джеймс е намесен, всичко е ясно. Постиженията му приказват задоволително, той е един от най-великите в историята. Очаквам трогателен сезон. Съставът ни е невероятен”, счита Казънс, който още веднъж се събира и с различен някогашен съотборник - Ражон Рондо, с който играха първо в Сакраменто, а след това и в Ню Орлиънс.

“На хартия разполагаме с много надарени баскетболисти. Имаме късмет да се борим за купата, само че на всички е ясно, че този спорт не се играе на хартия. Нашата задача е да се сработим, да изградим химия между тях и да печелим мачове”, добавя още Казънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР