Бившият барабанист на Slipknot Джоуи Джордисън е починал на 46-годишна

...
Бившият барабанист на Slipknot Джоуи Джордисън е починал на 46-годишна
Коментари Харесай

Бившият барабанист на Slipknot Джоуи Джордисън почина на 46 години

Бившият барабанист на Slipknot Джоуи Джордисън е умрял на 46-годишна възраст.

Според изказване, оповестено от фамилията му, Джордисън " е умрял умерено в съня си на 26 юли ". Причината за гибелта на музиканта към този момент не се оповестява.

" Смъртта на Джоуи ни остави с празни сърца и възприятие на неописуема тъга ", се споделя в изказването на фамилията му. " Онези, които познаваха Джоуи, разбираха неговото духовитост, внимателен темперамент, голямо сърце и обич към всичко, обвързвано със фамилията и музиката. "

Джордисън е измежду създателите на Slipknot и свири в групата до напускането си през декември 2013 година Той по-късно разкрива, че страда от напречен миелит - неврологично заболяване, породено от фокално инфектиране на гръбначния мозък, което лимитира способността на музиканта да свири на барабаните.

През 2016 година барабанистът изрази догатката, че положението му е предиздвикало останалите членове на Slipknot да го освободят от групата, като съобщи пред списание Metal Hammer, че от бандата са се " объркали във връзка с здравословните ми проблеми и явно даже аз не знаех какво е това положение първоначално. Смятаха, че съм се прецакал от опиатите, което въобще не беше по този начин. "

Джоуи Джордисън може да бъде чут зад барабаните нма едноименния албум на Slipknot от 1999 година, паметния " Iowa " от 2001 година, " Vol. 3: The Subliminal Verses " от 2004 година и " All Hope Is Gone " от 2008 година, всеки от които е сертифициран като платинен от Асоциацията на звукозаписната промишленост в Америка.

Той свири и в албума " Mate. Feed. Kill. Repeat. " от 1996 година, предхождащ международната популярност за метъл бандата, която тогава още включва присъединяване на истинския вокалист Андерс Колсефни, преди към групата да се причисли Кори Тейлър.

Джоридисън беше сменен от сегашния барабанист на Slipknot Джей Уайнбърг, който се появи за първи път в албума на групата ".5 The Grey Chapter " от 2014 година

Вижте повече за Джоуи Джордисън в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР