Бившият български национал Стилиян Петров обяви, че организира благотворителен Мач

...
Бившият български национал Стилиян Петров обяви, че организира благотворителен Мач
Коментари Харесай

Стилиян Петров води на 6 септември куп световни знаменитости на Националния стадион

Бившият български национал Стилиян Петров разгласи, че провежда благотворителен " Мач на вярата ", в който ще вземат присъединяване редица звезди на международния и български футбол. 

Събитието ще се организира на 6 септември на Националния стадион " Васил Левски " от 17:00 часа, а билетите са към този момент онлайн в продажба.

Двубоят ще бъде сред български тим и подобен на международните звезди. Стилиян Петров разкри единствено треньорите и по пет имена от тим, като всички участници ще бъдат обявявани поетапно. Треньор на българския тим ще бъде Димитър Димитров – Херо, а на международния – Мартин О’Нийл. За българския тим присъединяване ще вземат Стилиян Петров, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров и Мариян Христов. За международния тим първите оповестени играчи са Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич.

" Точно преди 10 години се случи един необикновен и прочувствен мач, когато 62 хиляди се изправиха на крайници да ме изпратят във футболната кариера. Нашата фондация провежда благотворителен мач на стадион " Васил Левски " на 6 септември от 17:00 часа. Всички средства ще бъдат дарени в лечебни заведения в България за хора, които се лекуват от ракови болести. Нещо, което моето семейство и аз преминахме, само че без българските почитатели – нямаше да успеем ", стартира Стилиян Петров.

" Исках да се отблагодаря на българските почитатели, които са следели моята тежка борба и са ми помагали. Това ще бъде необикновен миг за мен, в който ще ви се отблагодаря. Един подобен мач ще даде късмет и вяра на хората, които се борят с тази подла болест. Това, което ще създадем, ще даде кураж и упора на хората, които се борят с заболяването. В мача ще вземат участие редица звездни имена от международната сцена. Ще публикация по пет имена от българския и задграничния тим ", сподели още той.

" В българския тим ще има няколко треньора. Първият е Димитър Димитров – Херо, който ме взе първо в националния тим. Сред играчите от българския тим ще бъдат Христо Стоичков, Наско Сираков, Мариян Христов, Димитър Бербатов и Мартин Петров. В тима на Света треньор ще бъде Мартин О’Нийл от тима на звездите. Рой Кийн, Хенрих Ларсон, Роберт Пирес, Луис Гарсия и  Неманя Видич. Те ще бъдат част от този прочувствен ден и прочувствена идея ", разкри Стилиян Петров.

" Тези хора, с които съм играл, сме водили борби на терена. Всички тези звезди си дават времето да дойдат и да създадат едно огромно шоу за българския народ. Аз и моето семейство преминахме през всичко това и желаеме да оказваме помощ на хората, които се борят също с заболяването. Билетите към този момент са в продажба и всеки може да си закупи и да бъде част от този ден. Това ще бъде едно огромно благодаря към всички вас. От едно семейство, на което вие дадохте поддръжка да мине през тези сложни моменти ", разяснява някогашният български национал.

" Всички средства ще отидат за щедрост. Ще бъдат разпределени в разнообразни лечебни заведения и ще бъдат дарени на доста хора, които се нуждаят от трансплантация. В моята фондация има доста хора, които се възмущават от българските лечебни заведения. Всяко подаяние ще бъде следено и показано пред цялата българска общност ", разяснява още той.

" Звездите не бяха проблем. Екипът остана проблематичен. Аз съм провел към този момент два такива дуела. Очаквам с неспокойствие този мач. Аз съм българин и съм съумял в тази борба с помощта на България. Желанието на тези звезди да бъдат част от това е в действителност огромно. Екипът ни е формиран от млади и интелигентни хора, които желаят да създадат един празник за една невероятна идея ", убеден е Петров.

" Ще има по 20 футболисти в тим. Много от българските и международните звезди се поддържат. Христо Стоичков сподели, че е почнал да тренира по 3 пъти в седмица. Повечето звезди са в доста добра кондиция и ще има ужасно шоу за почитателите, които ще имат късмет да видят тези международни звезди. Предстоят да бъдат оповестени и другите имена на футболисти, които чакат с неспокойствие да дойдат в България. На всеки две седмици ще бъдат обявявани имена ", сподели Стилиян Петров.

" Търся поддръжка на българския народ и българското общество. Всеки, който желае да бъде част от това събитие, ще си купи билети и ще поддържа освен мен, а и хората, които се борят с тази подла болест. За страдание, когато преминаваш в тази борба нямаш отговори, а животът не ни приготвя за това. Не доста от нас съумяват да преминат през тази борба. Това не е единствено финансова помощ към тези хора, а и за психическа поддръжка. Ще има представители на Селтик, Астън Вила, ЦСКА и Монтана ", приключи Стилиян Петров.

" Мачът е от 17:00ч. Начините на заплащане на билети са ужасно доста. Цените са разграничени на браншове. Най-високата цена е за Сектор " А ", следва Сектор " В ", има в Лъвчетата, цените за " Б " и " Г " са идентични. Преодолими цени за всеки български жител ", добави Михаил Александров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР