Бившите футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес

...
Бившите футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес
Коментари Харесай

Бивши играчи Реал Мадрид в центъра на скандал с уредени мачове в Испания

Бившите футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес са измежду арестуваните в днешната акция на испанската полиция за разтрошаване на формация за споразумяване на резултати от футболни мачове.
 В ЦСКА беснеят против Лудогорец: Скандалът с играчите на Черно море е следващата долнопробна неистина
38-годишният Браво игра на “Сантяго Бернабеу ” сред 2001 и 2007-ма година, като има общо 133 мача за Кралския клуб, до момента в който отбранителният халф Фернандес е младеж на Реал и е изиграл 38 мача за отбора, само че построи име най-много с отбора на Валядолид.

Сред задържаните са още Саму Сайц, който е благосъстоятелност на британския Лийдс, само че игра чартърен в Хетафе през последния сезон, бранителят на Депортиво Ла Коруня Иниго Лопес, някогашният нападател на Осасуна, Сарагоса и Леванте Карлос Аранда, президентът на Уеска Агустин Ласаоса и докторът на отбора, който приключи на 19-то място в Ла Лига през миналия сезон, Галиндо Лануса.

От управлението на Ла Лига потвърдиха за провеждането на акцията.

“Действията на полицията са разследване на сигнал от страна на Ла Лига към способените органи по отношение на подозрения за уговаряне на мачове от май 2018-та година. Ла Лига е извънредно дейна в битката с уреждането на мачове. За нас е значимо да имаме почтено състезание ”, обявиха от Ла Лига, представени от БГНЕС.

По-рано през днешния ден от полицията в Испания потвърдиха, че рано тази заран са провели акция за разбиването на незаконна организация, занимаваща се с уреждането на резултати от мачове, пране на пари и подкупи. От полицията обявиха, че измежду арестувания има футболисти от първите две равнища на испанския футбол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР