Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

UniRank класира МУ-Варна на първо място сред медицинските университети в България

 Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Независимата международна осведомителна търсачка за висше обучение UniRank класира МУ – Варна преди всичко измежду медицинските университети в България за 2021г. и в челната петица измежду 48 университети в страната. Уеб метриката, по която се прави класирането, е основана на годни, безпристрастни и самостоятелни уеб индикатори, предоставени от самостоятелни източници, а не на данни, предоставени от самите университети.

UniRank е водеща интернационална папка за висше обучение и търсачка, включваща мнения и ранглисти на над 13 800 публично приети университети и колежи в 200 страни. Тя има за цел да отговари на въпроса " Кои са най-популярните университети “ по страни или райони, като регистрира справедливи критерии – акредитация от държавен орган, предложение на бакалавърски, магистърски и докторски степени на образование, досегаемост до запаси, видимост в Уеб пространството, високи достижения, доверие и престиж.

Поредната челна позиция в международна ранглиста на университетите в България е доказателство, че високите технологии в образованието по медицина,  модерната среда, достъпът до най-хубавите международни осведомителни бази-данни и преподавателите в Медицински университет – Варна са желани и високо оценени от студентите.

Във факултетите, филиалите и в колежа към МУ-Варна се образоват над 6000 студенти, специализанти и докторанти в региона на хуманната и денталната медицина, фармацията, здравните грижи и здравния мениджмънт. Забележителен е броят на задграничните студенти, които за образователна 2020/2021 година е близо 1800, от над 50 страни от всички континенти. Университетът е желано място от младежи от Европейския съюз, Англия, Съединени американски щати, Канада, Норвегия и други Повече от половината от тях са немски жители.

Подредбата може да се види на адрес:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР