Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Организират интересни спортни активности за ученици и студенти във Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Студентският състезателен клуб към Икономически университет – Варна и дирекция " Спорт “ при Община Варна провеждат спортни събития и практики, стимулиращи двигателната интензивност и спорт измежду възпитаници и студенти.

Място на деянията: Спортен комплекс на Икономически университет – Варна.

Целта на събитието е да се обогати спортният календар на учащите и реализира на партньорство в прехода от междинното към висшето обучение.

Всяко събитие ще се води от специалист в съответния спорт, представящ образно аспекти от своята дисциплинираност под формата на настрана подготвително занятие. Ученици и студенти ще имат опция да вземат участие в следните спортни събития:

26.05.2022 година от 18:30 ч.

YIN отпускащи пози с малко или никаква мускулна активация, най-много на пода. Ин работи съединителните тъкани – сухожилията, фасциите и ставните връзки. Увеличава циркулацията на сила в тялото и предизвиква гъвкавостта. Водещ: Франческа

27.05.2022 година от 18:30 ч.

BIKRAM 26 пози и 2 дихателни извършения. Подходяща за начинаещи, работи над всяка част от тялото, от вътрешната страна и извън, поддържайки оптимално

здраве и функционалности на организма. Водещ: Франческа

Франческа се занимава с йога повече от 20 години. Дипломира се при Бикрам в Лос Анджелис, Core 26. Организира и се включва в доста тренинги и уоркшопи по света. През 2018 година открива свое студио във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР