Бивши депутати на ГЕРБ и БСП за България от настоящото

...
Бивши депутати на ГЕРБ и БСП за България от настоящото
Коментари Харесай

Славчо Велков: Тони Шайката загуби дела срещу мен, Таско Ерменков и Жаблянов, крие се като мишок

Бивши депутати на ГЕРБ и „ Българска социалистическа партия за България ” от актуалното Народно заседание водят правосъдна борба поради реплики, казани от трибуната на Народното събрание.

Антон Тодоров си търси правата против Славчо Велков, само че изгубил на първа инстанция. Тодоров не съумял да осъди и още двама, настоящи соцдепутати – Валери Жаблянов и Таско Ерменков.

Пред „ Флагман ” Славчо Велков разказа събитията по този начин: „ Случи се следното: Непотопяемият, в кавички, и неосъдимият господин Антон Тодоров – прочут в българското общество по-скоро като Тони Шайката, тъй като той написа романа „ Шайка ”, твърдеше наляво и надясно, че никой не може да го осъди, че той дело не губи, че - да внимава, който го съди, че юристите му са доста скъпи. Получих определението от Софийския областен съд, в което написа на първа страница „ В името на народа ” и на последната „ Осъждам Антон Динев Тодоров да заплати на Славчо Георгиев Велков 1200 лева за разходи по делото ”. Т.е. той загуби делото против мен. Същото се случи с делото му с Таско Ерменков и Валери Жаблянов. И в този момент аз очаквам тези пари да си ми ги изплати въпросният господин, само че съгласно мен той се крие като мишок. ”

Делото против Славчо Велков било на първа инстанция. Бившият народен представител от ГЕРБ Тодоров имал право да апелира, само че в случай че загубел на втора инстанция, щяло да му се наложи да заплати още 1200 лева

Припомняме, че на 1 юни 2017 година Славчо Велков сподели от трибуната на Народното събрание: „ Господин Тодоров, Вашият татко е препоръчан от Окръжния комитет на Българска комунистическа партия – Стара Загора, за Герой на социалистическия труд, одобрен е от Централен комитет на Българска комунистическа партия. Вашият татко, господин Тодоров, е наказан на девет години отнемане от независимост, поради посягане – опит за ликвидиране с мотика и е лежал в затвор, в който Вие по-късно сте поискали да бъдете надзорник. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР