Бивше гадже на Джордж Майкъл повежда съдебна битка със семейството

...
Бивше гадже на Джордж Майкъл повежда съдебна битка със семейството
Коментари Харесай

Бивш на Джордж Майкъл иска 15 бона месечна издръжка - slava.bg

Бивше гадже на Джордж Майкъл повежда правосъдна борба със фамилията на умрелия артист с искания за пари. След Фади Фауаз, последния другар на звездата, който в продължение на доста месеци бе окупирал къщата му в центъра на Лондон, преди околните на Майкъл да съумеят да го изселят, в този момент е ред на Кени Гос – 62-годишен търговец на творби на изкуството, който изживял 13-годишна любовна връзка с артиста. Двамата се разделили през 2011-а.

Сега, съвсем 4 годни след гибелта на Джордж Майкъл в коледната нощ на 2016 година, Гос желае от фамилията му 15 000 лири стерлинги месечна прехрана (почти 17 000 евро), оповестява английският таблоид Sun. Според Гос, той е бил незаслужено изключен от наследството на своя обичан.

Документът от 2013 година, завършен 3 години преди гибелта на Джордж Майкъл, бил подписан от него при неизяснени условия – под въздействие на алкохол, дрога или лекарства, което разрешило на фамилията да пренебрегва освен него, само че и Фауаз, и някогашния сътрудник на артиста от група Wham! Андрю Риджли, твърди кандидатът.

Според юристите на Кени Гос, той даже бил изоставил специалността си, с цел да бъде покрай своя другар в продължение нацяло десетилетие и го подкрепял в най-трудните моменти от живота му. Затова имал право да получи част от баснословното завещание на актьора, завещано на фамилията му – 97,6 милиона лири (над 100 милиона евро), оставени най-много на сестрите му Мелани и Йода и татко му Кириакос.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР