Бившата тв водеща Биляна Гавазова започва работа в голяма и

...
Бившата тв водеща Биляна Гавазова започва работа в голяма и
Коментари Харесай

Биляна Гавазова започна работа в хипермаркет

Бившата тв водеща Биляна Гавазова стартира работа в огромна и известна верига хипермаркети. Това заяви самата тя във фейсбук.

Макар че не стартира работа като касиер или чиновник на витрина, Гавазова продължава своята журналистическа кариера в нова тенденция. Ето какво сподели тя за новия план, с който се захваща:

„ Вълнувам се да споделя с вас, че още веднъж стоя пред камера с тематиките, които оформиха моя журналистически почерк през последните няколко години.

Вярвам, че когато сърцето ти търси път, ентусиазъм и небосвод, постоянно го намира. Отново слагам потребителските тематики на фокус в едно положително партньорство. От 20-ти юни / вторник / започва графа „ За качеството с Биляна Гавазова “, в която ще видите пътя на храната – от склада, полето, магазина… до вашата софра.

Запазвам своята журналистическа сдържаност, своето женско любознание и своята придирчивост като майка. И правя оценка това, че за първи път толкоз огромна комерсиална верига отваря вратите си за българския консуматор.

Заедно с моя сътрудник Тереза Апостолова и екипа от страхотни експерти ще ви даваме скъпи препоръки. Ще чуваме вашите въпроси както постоянно до момента. “

Вече е реалност и първият епизод от поредицата на водещата.

„ З неща, които направих за първи път в този ПЪРВИ епизод на рубриката „ За качеството с Биляна Гавазова “:
– станах за работа в 02:30 ч. през нощта и влязох в обувките на друга професия;
– филетирах риба и не я унищожих;
– научих рецепта, която се готви единствено за минути;
– устоях няколко часа на температура към НУЛА градуса и откровено се възхитих на хората, които го вършат всеки ден. Без камера.. “, написа тя по мотива.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР