Бившата съпруга на шеф Манчев, с която се разведоха през

...
Бившата съпруга на шеф Манчев, с която се разведоха през
Коментари Харесай

Шеф Манчев изхвърли жена си от бизнеса си - slava.bg

Бившата брачна половинка на началник Манчев, с която се разведоха през предишното лято поради извънбрачната му спекулация, към този момент не му е сътрудник и в бизнеса.

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от рестораните на кулинаря и бе съучастник във компаниите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

"Не сме я виждали от дълго време в заведенията за хранене. Преди постоянно се навърташе в близост, беше разполагаем за подпомагане, в случай че има някакъв проблем ", споделиха от постоянната клиентела на Манчев. Въпреки това някогашната му жена към момента се показва с семейството му, която решила да задържи и след развода.

Припомняме, че съвършеното семейство на топ готвача се оказа фантазия и от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на "Кошмари в кухнята " живее с бременната си държанка. Новината бе доказана от самия него, когато на бял свят се появи синът му Александър. Само ден по-късно Манчев официализира по правосъден път и раздялата с дългогодишната си брачна половинка Марина, като двете им деца останаха да живеят при нея в фамилния първокласен апартамент.

И извънбрачната спекулация на кулинаря обаче претърпя цялостно крушение, а съгласно последната информация той още веднъж е в редиците на ергените. С любовницата си Цветомила се разделили ненадейно, малко откакто избухна любовта им. Тя гледа сама бебето им, до момента в който той се е наел квартира в столичния квартал Бояна.

Въпреки, че не живеел с нито една от двете дами, Манчев се грижи уместно за децаата си и постоянно заплаща прехрана. Информацията, че още веднъж е свободен, се удостовери и точно на Ивановден, когато на купона му участваха десетки другари, само че нито една от дамите му, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР