Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, е сама.

...
Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, е сама.
Коментари Харесай

Двоен удар за бившата на Плевнелиев! Тайнственият Камен я заряза и напусна фирмата им…

Бившата брачна половинка на президента Росен Плевнелиев – Юлияна, е сама. Съдружникът й и неин доста непосредствен другар Камен Станев я напусна. Това описаха пред столичен ежедневник близки до някогашната първа дама.

След като неколкократно папараци хващаха Юлияна и Камен в топла прегръдка на улицата и хванати на разположение, за двамата се заприказва, че са освен това от другари. Камен, който беше и съучастник на Плевнелиева във компанията й „Мейзлабс“, обаче към този момент не е част от екипа й. Той е напуснал компанията малко преди началото на развода на приятелката си – през юли предходната година, и от този момент не е оповестил да има друго работно място, общо с някогашната първата дама.

Станев обществено е оповестил, че се разделя с Юлияна и плановете й. А тя от своя страна е избрала за приоритет децата си и работата си, само че не е афиширала промени в фамилното или прочувственото си положение.

Причините да се заприказва, че Плевнелиева е близка със служителя си Камен не бяха една и две. Като начало Юлияна се отхвърли да играе ролята на първа дама и колкото и да е необичайно, вместо с мъжа си беше засичана на разнообразни места точно с въпросния Камен. Официалното пояснение беше, че двамата работят по взаимни планове, само че че връзките им са по-различни, се видя както от фотосите, на които Плевнелиева държи Камен на разположение, по този начин и от общата им отмора на море. Двамата даже пуснаха общи фотоси по какъв начин се забавляват дружно без президента Росен Плевнелиев.

Преди няколко години двойката бе сгащена и от не какъв да е, а от журналистката Венета Райкова да вечеря тет-а-тет в столичен ресторант. Венета незабавно популяризира клюката в обществените мрежи, че Юлияна не е със брачна половинка си, а с „тайнствен сладур“, а мнозина незабавно взеха решение, че това е точно Камен.

Защо Юлияна и Камен са се разделили, не е ясно. Възможно е това да е станало както по бизнес, по този начин и по друга линия. Засега всички близки на Плевнелиева пазят цялостно безмълвие и не споделят нищо за персоналния й живот. В момента единствените мъже, които интересуват някогашната брачна половинка на президента, са синовете й Асен и Павел.

С Плевнелиев са дали дума да са виновни родители и нито едно от децата им да не почувства, че фамилията е разграничено. За това удостовери и самият Плевнелиев. „Оставаме положителни другари и отдадени родители, действаме и мислим напълно в полза на децата“, споделя президентът.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР