Бившата съпруга на една от футболните ни звезди в близкото

...
Бившата съпруга на една от футболните ни звезди в близкото
Коментари Харесай

Честито! Бившата на Георги Пеев се омъжи за втори път!

Бившата брачна половинка на една от футболните ни звезди в близкото минало Георги Пеев – Боряна , се реши на втори брак. Чаровната русокоска изненадващо се омъжи за повторно.

Явно опарила се от живота с прочут мъж, този път избраникът й не е от футболните среди.

Не е и познато лице от публичния живот. За него се знае единствено, че се споделя Пламен Николов и е бясно влюбен в брачната половинка си.

Двамата подписаха брак на скромна гала предишния уикенд. Сватбата им бе в София. На нея участваха единствено най-близките им хора, като за Боряна това бяха двете й дъщери от брака с Пеев. Ванеса и Ади персонално са дали благословия на майка си за новия опит за благополучен фамилен живот. Те утвърждават избора й и я поддържат.

Сватбата на Боряна изненада доста oт околните й. Оказа се, че тя сполучливо е крила връзката си с новия си брачен партньор.

„ Изненадах целия свят ", разгласи щастливата младоженка. Чаровницата бе засипана с благопожелания за благополучен фамилен живот. Сред най-дейните бяха куп футболни половинки, с които тя продължава да поддържа другарски връзки и след развода с Пеев.

Бившият национал и Боряна шокираха всички с развода си през 2018-а, защото бяха считани за една от най-стабилните двойки в родния футбол.

Георги и половинката му бяха дружно от 1999 година. Запознава ги техен общ другар. Тогава футболистът е на 20 години, а избраницата му - на 16. Красавицата работи в кафе наоколо до стадион на „ Локо (СФ) “, където халфът рита по това време. Любовта им пламва бързо и от този момент двамата са неразделни.

През 2002 година подвигат женитба. Имат две дъщери Ванеса и Адриана . Дълго време Боряна беше безспорната красавица в националния тим, до момента в който мъжът й играеше в него. След раздялата им Пеев откри щастието в обятията на друга сексапилна кокона - Цветелина Иванова . По времето, когато се срещнаха, тя работеше в Министерския съвет. Връзката им се разви мълниеносно и двамата към този момент имат наследник. Малкият Георги се роди през юни 2019-а.

Бившата футболна звезда и експоловинката му са запазили естествени връзки след края на брака им. Те даже се събират за празниците на двете им дъщери. За последно бяха дружно на 18-ия рожден ден на каката Ванеса, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР