Бившата на Благой Георгиев - Златка Райкова, ликува след краха

...
Бившата на Благой Георгиев - Златка Райкова, ликува след краха
Коментари Харесай

Сладко отмъщение! Русата Златка се подиграва на Джизъса заради поредния му развод

Бившата на Благой Георгиев - Златка Райкова, ликува след краха на връзката на Джизъса с Полина. Точно поради сексапилната и доста по-млада брюнетка някогашният футболист заряза русото прелъщение.

Русата Златка се скъсала да се подиграва на Благой пред близки приятелки. Тя споделила, че раздялата на Джизъса с Поли е изцяло предстояща. В момента Златка се чувствала на седмото небе от благополучие, откакто гръмна новината за следващия бракоразвод на Георгиев.

Силиконовата бомба към този момент не желае да разяснява обществено раздялата на бащата на единственото ѝ към този момент дете. Двойката е в обтегнати връзки и води каузи за попечителството на общия им правоприемник Благой-младши.

Още при раздялата си с някогашния футболист Златка изригна против Джизъса и предсказа бърз провал на новата му случка. Изглежда, Златка добре познава стоката си.

Благой и велинградската милионерска наследничка се ожениха преди по-малко от година. А с брака им към този момент е свършено. Тунингованата кокона ще изиска бракоразвод от Джизъса незабавно щом се прибере от " Сървайвър ". Пред " България Днес " плеймейтка призна, че връщане обратно няма и дефинитивно се разделя с Благо.

Златка от дълго време е прежалила Георгиев, който ѝ направи бебе. В момента тя чака рожба от новия си избраник - Карен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР