Бившата изгора на Димитър Рачков вече не крие новата си

...
Бившата изгора на Димитър Рачков вече не крие новата си
Коментари Харесай

Анита скочи в ръцете на спортистче. Рачков призна: Най-голямата грешка в живота ми. Подведе ме

Бившата възлюбена на Димитър Рачков към този момент не крие новата си обич. Тя за пръв път сподели мъжа до себе си на светско събитие в София. Доскорошната избраница на кумика към този момент е по отношение на младия първенец по плуване Петър Маринов. Той е родом от Южна България, само че живее и тренира в Германия. Радва се на блестяща кариера и печели орден след орден от всевъзможни международни шампионати и шампионати.
Връзката на двамата била напълно прясна. 27-годишната красавица не помни Рачков близо година след раздялата. В скорошно изявление пък той загатна, Анита е единствената му огромна неточност в живота и интуицията му го подвела.
Плеймейтката и артистът сложиха завършек на връзките си напролет на 2023 година В продължение на три години живяха на фамилни начела в къща в край езерото Панчерево. Тяхната разлъка хвърли в ступор аудиторията, откакто Рачков твърдеше, че тя е сродната му душа и работят за деца. Не се разбра кой е прекратил връзката. Блондинката обаче съумя да извлече единствено позитиви от нея.
Натрупа забележителен брой почитатели в обществените мрежи, както й стана рекламно лице на разнообразни артикули. Анита приключи образованието си в УНСС и стана брокер на недвижими парцели в известна адвокатска фирма.
Източник: hotnews.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР