Бившата грация Силвия Митева ще бъде асистент на всички съдии

...
Бившата грация Силвия Митева ще бъде асистент на всички съдии
Коментари Харесай

Силвия Митева: Свалям шапка на гениалността на Илиана Раева

 Илиана Раева: Поканили сме Лили Иванова, Слави Трифонов също изрази предпочитание
Бившата прелест Силвия Митева ще бъде помощник на всички съдии на международното състезание по художествена гимнастика, което започва на 10 септември.

" Изключително съм разчувствана, тъй като подобен конгрес не е провеждан у нас от доста години. Свалям шапка на гениалността на президента на федерацията Илиана Раева, която работи с голям обсег и направи всичко това допустимо. Съдийството и треньорството при мен вървят ръка за ръка, само че като че ли второто ми е по-приятно.

В момента цялата гимнастическа общественост е сплотена и всички гледат в една посока. Световното състезание в София ще бъде нещо неповторимо - на едно място ще се съберат толкоз доста шампионки, което също е концепция на Илиана Раева.

По света правят оценка българската художествена гимнастика. За девойките ще е извънредно мъчно да играят пред родна аудитория, тъй като ще са натоварени с упования. Аз като играч към този момент съм го изпитвала.

За тях ще е по-леко, в случай че всички се поуспокоим малко. Важното е да се показват добре и да са спокойни ", сподели Силвия Митева в студиото на " България он еър ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР