Бившата голяма любов на Виктор Стоянов - фитнес инструкторката Христиана

...
Бившата голяма любов на Виктор Стоянов - фитнес инструкторката Христиана
Коментари Харесай

Бившата на Виктор Стоянов откри летния сезон в женска компания

Бившата огромна обич на Виктор Стоянов - фитнес инструкторката Христиана Парова, откри летния сезон във Варна дружно с огромна женска компания. Красавицата не пропусна и тази година да пусне секси фрагменти - въпреки и облечена, което не е типично за нея, защото тя обича да демонстрира съвършените си изивки. 

Виж още: Новият на Златка означи рождения ден си ден без доста звук: Влюбените се усамотиха

След раздялата с Виктор Стоянов Христиана не е коментирала безусловно нищо за него даже и след " Ергенът ". Със сигурност доста медии са показали интерес към нея, само че изявление към този миг към момента няма, а съгласно нас няма и да има - тя е доста над тези неща. При едно от последните си изявленията Виктор показа, че Парова е обвързана, което също може да е причина да не приказва нищо по тематиката. Такава жена несъмнено не се задържа дълго сама.

Виж още: Семейна отмора: Александра Богданска още веднъж отпраши за Гърция със сина си

Ако погледнете по-внимателно, сигурно и вие ще видите приликата сред Христиана и новата другарка на Виктор Стоянов - травъл блогърката Мария. Определено " ергенът " има усет за дами - спор в това няма, просто Мария е по-младичка и няма деца, което сигурно е преимущество, в случай че реши да има бъдеще с нея.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisiparova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР