Бившата гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Стоянова

...
Бившата гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Стоянова
Коментари Харесай

Цвети Стоянова купи апартамент за 150 бона! Обзавежда го с мебели за 50 000 лева, тъкми и детска стая

Бившата гимнастичка от националния тим по художествена гимнастика Цветелина Стоянова си купи апартамент за 150 000 лв. на сутеренен етаж в необятния център на София, научи HotArena.

Преди няколко седмици договорката за жилището е била парафирана сред хубавицата и строителя на жилището.

Сделката е изповядана пред един от най-търсените нотариуси в София. Според информация на „ Таблоид ” парцелът е на сутерен по експлицитното условие на гимнастичката. Причината домът да не е на висок етаж е, че след полета от балкона на баба си Цвети и развила акрофобия. Красавицата държала апартаментът да е нов, с положителни общи елементи, видеонаблюдение и защита най-малко денем.

Нашите източници подчертаха, че грацията съумяла да се снабди и с порядъчен двор, тъй като жилището й е в затворен комплекс. След като при започване на лятото почнала да оглежда всички вероятни предложения от огромните организации, Цвети се спряла на дребна, само че доста кокетна постройка. Харесала я поради комфортната локация, относително покрай идеалния център на столицата, а и поради тихите улички в региона. Сега хубавицата с напълно изменена визия и маниери живее с гаджето си – вратаря на „ Левски ” Александър Любенов, в панелка, освен това чартърен, като постоянно отсяда и при родителите си. Заради теснотията Цвети решила, че е извънредно време да се отдели от фамилното гнездо и да заживее напълно независимо.

Близки на някогашната гимнастичкатвърдят, че брюнетката едвам дочакало сключването на договорката, с цел да се насочи на огромен пазар за обзавеждане. Нейни приятелки шушукат, че Стоянова набелязала мебели и електроуреди от най-голям клас за над 50 хиляди лв.. „ Жилището е планувано по този начин, че да има и детска стая ”, допълват още осведомените с настоящите вести към Цвети.

Според тях извършването на покупки е индикация, че тя и Александър към този момент мислят за собствен правоприемник. Все отново възстановителният интервал при „ пенсионираната ” гимнастичка би трябвало да бъде изцяло приключен, преди да намерения за размножаване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР