Бившата германска канцлера казва в интервю, публикувано днес в сп.

...
Бившата германска канцлера казва в интервю, публикувано днес в сп.
Коментари Харесай

Меркел имала идея за преговори между ЕС и Путин преди началото на войната в Украйна

Бившата немска канцлера споделя в изявление, оповестено през днешния ден в сп. " Шпигел ", че година преди началото на войната в Украйна е желала да се проведат договаряния сред европейските страни и Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, само че в края на мандата си към този момент не е виждала никаква опция да му повлияе, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8330
През лятото на предходната година Меркел и френският президент се готвели да упорстват за самостоятелен формат на договаряния с Путин в границите на Европейския съвет.

" Аз обаче към този момент нямах силата да прокарам тази концепция, тъй като в края на краищата всички знаеха, че избавям длъжността си през есента “, споделя някогашната канцлерка.

Меркел, която се отдръпна от политиката след 16 години отпред на Германия, съобщи властта на социалдемократа Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021 през декември.

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в се срещна с Путин през юни предходната година.  Два месеца по-късно някогашната немска лидерка, която чудесно владее съветски език, направи прощална аудиенция в Москва. " Усещането беше доста ясно: " Властта Ви в политиката към този момент е завършила ". За Путин единствено властта има значение ", споделя тя пред " Шпигел ".  

Въпреки това Меркел споделя, че с отдръпването ѝ е пристигнало " време на нов метод ", защото нейното държавно управление не е съумяло да реализира прогрес освен във връзка с Украйна, само че и също и по споровете в Молдова, Грузия, Сирия и Либия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР