Бившата червена депутатка се радва на завиден политически рейтинг, откакто

...
Бившата червена депутатка се радва на завиден политически рейтинг, откакто
Коментари Харесай

Бум! Слави Трифонов Щурмува Властта В Партньорство С Най-Известната Дама В Политиката! Дръжте Се

Бившата алена депутатка се радва на забележителен политически рейтинг, откогато пое длъжността на омбудсмана. Дали обаче може да събере задоволително гласоподаватели, с цел да се издигне до най-високия пост в ръководството на столицата, към момента е под въпрос – разяснява изданието.

Със сигурност присъединението на фигура като Слави Трифонов би било голям плюс. Съдейки по резултатите от референдума, който Дългия организира преди 4 години, възможното му присъединяване в изборите би вдигнало внезапно изборната интензивност, и то в интерес на самия него и хората, които избере да поддържа. За да се яви на избори, Мая Манолова ще би трябвало да приключи мандата си на омбудсман, който изтича чак през 2020 година

Засега Слави Трифонов към момента не е дал формален отговор на въпроса счита ли да се включва в политически план и да се явява на избори с него. Миналата година обаче направи кастинг за кандидат-политици, което се счита за явен знак, че сходна концепция не му е непозната. Както към този момент съобщихме, чака се на 1 юни Дългия да разгласи основаването на партията си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР