Бившата баскетболна звезда Ламар Одъм ще стои на сухо до

...
Бившата баскетболна звезда Ламар Одъм ще стои на сухо до
Коментари Харесай

Ламар Одъм на сухо до сватбата

Бившата баскетболна звезда Ламар Одъм ще стои на изсъхнало до сватбата с годеницата си Сабрина Пар. Двамата няма да вършат секс по гледище на спортиста.

Бившият състезател на Лос Анджелис Лейкърс е радикално изменен напоследък. След като едвам оживя след свръхдоза опиати през 2015 година, той реши да промени живота си. Преди месец той се сгоди за персоналния си фитнес инструктор Сабрина Пар след по-малко от шест месеца дружно. Бъдещата му брачна половинка разкри детайлности за връзката им, които наподобяват много изненадваки, като се има поради предисторията на Одъм.

Дамата призна, че двамата са постигнала единодушие да не вършат секс, до момента в който не се оженят. Идеята за това да изчакат била на някогашния баскетболист.

Това е изключителна смяна за Лазамр. В автобиографията си той разкри, че е спал с повече от 2000 дами. И бил привързан към секса. Именно това докара до края на брака му с Клои Кардашян. На риалити звездата й писна от изневерите, пиянствата и друсането му и го заряза. Но през днешния ден нещата са радикално разнообразни.

“Това е първият път в живота на Ламар, когато той е чист от опиати, марихуана, порно зависимости и полова взаимозависимост, споделя Сабрина. - Двамата даже не вършим секс, в случай че желаете, ми вярвайте.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР