Бивш министър хвърли бомба в ефир.На външната граница на ЕС

...
Бивш министър хвърли бомба в ефир.На външната граница на ЕС
Коментари Харесай

Бивш министър: На границата се прави първата частна митница, за да се отклонява ДДС

Бивш министър хвърли бомба в ефир.

На външната граница на Европейски Съюз се прави първата частна митница, там има предпоставки да се отклонява Данък добавена стойност и данък. Това е един голям пункт, на който камионите наложително ще минават, с цел да влизат в Турция. Вместо на границата, ще се ревизират в него - на частни гаражи и паркинги. Закриват обработката на камиони на държавната гара.

Това сподели за " Офанзива " по Нова Тв някогашният екоминистър Емил Димитров.

" Министрите може да са всеки, а заместниците им да свършат работата. Не ви харесват за министър, различен става и се ръководи в сянка. Премиерът назначава зам.-министрите, не Народното събрание. Може да сложат зам.-министър Бойко Рашков. Хората, които биха свършили работата на Политическа партия, могат да я свършат и като зам.-министри. За министри може да сложат комфортни хора ", разяснява Димитров, написа novini.bg.

По думите му Политическа партия и ГЕРБ желаят да ни убедят, че ще създадат държавно управление на отвратителните, което да ръководи отвратените. " Две години слушаме по какъв начин младите, честните и безкомпромисните срещу статуквото и корупцията желаят да ръководят. Хора към мен споделяха, че няма значение по какъв начин ще гласоподавам, най-после някое посолство ще каже кой да е кабинетът, не желая това. ГЕРБ още първоначално сложиха нещата в една линия. Едните били корумпирани и статукво, другите споделиха " вие сте комисионери ". Какво стана, че се харесаха? Кои са общите цели, които не са имали преди изборите? ", сподели той.

Според него ще имаме постоянно държавно управление с втори мандат, в случай че Борисов " легне " на Политическа партия. " Третият път даже да направи кабинет, той няма да е дълготраен. Ако отидем на избори кой ще повярва към този момент на обещанията? ", попита Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР