Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което

...
Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което
Коментари Харесай

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн непрекъснато се доближава към дълго чаканото четвърто халвинг събитие, което е планувано за 17 април 2024 година

Анализаторите предвиждат евентуален скок на цената на BTC към границата от $40,000, считайки я за забележителна точка на привличане за Биткойн .

В пазарна актуализация специалистите от платформата за цифрови активи Matrixport предвидиха скок след четвъртото халвинг събитие, който може да тласне Биткойн към постигане на $125,000. Тази прогноза се основава на историческите трендове, при които понижените хонорари за рандеман основават дефицит, което постоянно води до рали.

Халвинг събитията на Биткойн са основни моменти в неговия цикъл, като противодействат на инфлацията и поддържат недостига на актива.

Сред притежателите на Биткойн нараства упованието за утвърждение на спот Биткойн ETF. Рик Еделман, създател на Съвета на финансовите експерти за цифрови активи (DACFP), допусна, че 77% от консултантите с неспокойствие чакат тези утвърждения, с цел да предложат крипто експозиция на своите клиенти.

Неотдавнашно изследване на Еделман сочи, че 47% от финансовите консултанти персонално имат Биткойн, което придава надеждност на техните рекомендации.

Очакванията за нахлуване на още институции на пазара на BTC се усилват, изключително при евентуални утвърждения на спот Биткойн ETF-и.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР