Биткойн Кеш (BCH) отбеляза забележителен скок в цената през последната

...
Биткойн Кеш (BCH) отбеляза забележителен скок в цената през последната
Коментари Харесай

Биткойн Кеш поскъпва през последната седмица

Биткойн Кеш (BCH) означи незабравим скок в цената през последната седмица, надминавайки доста други криптовалути на пазара.

Този скок притегли доста внимание както от страна на вложителите, по този начин и от страна на запалянковците.

В тази публикация ще се задълбочим във факторите, съдействали за неотдавнашното повишаване на цената на BCH, неговата позиция на криптопазара и ще може да видите характерностите на Shiba Budz (BUDZ) , друга криптовалута, която провокира интерес.

Въведение в Биткойн Кеш (BCH)

Биткойн Кеш (BCH) е известна криптовалута, която действа върху личен блокчейн. Тя е основана като форк на истинския Биткойн (BTC) през 2017 година с концепцията да се усъвършенства мащабируемостта и скоростта на транзакциите.



BCH има за цел да улесни бързите и евтини транзакции, което прави криптовалутата подобаваща за ежедневна приложимост като цифрови пари. С течение на годините BCH завоюва забележителен брой почитатели и се трансформира в една от водещите криптовалути по пазарна капитализация.

Неотдавнашният скок в цената на Биткойн Кеш (BCH)

Биткойн Кеш (BCH) претърпя впечатляващ скок в цената си през последната седмица, надминавайки доста други криптовалути във връзка с растежа. През този интервал цената на BCH се е нараснала с почти 12%, достигайки стойност от $251.05. Този скок провокира интереса както на вложителите, по този начин и на търговците, защото BCH сподели забележителна позитивна динамичност.

Фактори, обуславящи скока на цената

Няколко фактора способстваха за неотдавнашния скок на цената на Биткойн Кеш (BCH). Един от основните фактори е цялостното позитивно въодушевление на криптопазара. Тъй като пазарът като цяло претърпява възходяща наклонност, BCH се възползва от нарасналото търсене и доверието на вложителите.

Освен това BCH получи самопризнание като жизнеспособна опция на Биткойн, предлагайки по-бързи и по-евтини транзакции. Това притегли консуматори, които търсят по-ефективно решение за цифрови пари.

Shiba Budz (BUDZ): Иновативният план за игри

Докато обсъждаме неотдавнашния скок в цената на BCH, си коства да се обърне внимание на Shiba Budz (BUDZ) – криптовалута, която също притегли вниманието на пазара. Shiba Budz (BUDZ) е новаторски план, който е усъвършенствал гейминг платформата TreeHouse, с цел да сътвори “play-to-earn ” модел.

Shiba Budz (BUDZ) има за цел да реформира модела на монетизиране на игрите посредством токенизиране на активите в игрите, определяне и инспекция на първичната благосъстоятелност и обезпечаване на настоящи награди за участниците посредством смарт контракти.

Позиция на Биткойн Кеш на криптопазара

Биткойн Кеш (BCH) заема забележителна позиция на по-широкия криптопазар. С фокуса си върху улеснението на бързи и евтини транзакции BCH предлага опция на Биткойн и елементарно набира известност измежду потребителите, които отдават приоритет на успеваемостта.

Освен това токенизацията на активи в игри и потреблението на смарт контракти в планове като Shiba Budz (BUDZ) показват капацитета на блокчейн технологията да революционизира разнообразни промишлености, в това число игрите.

Заключение

В умозаключение, Биткойн Кеш (BCH) стана очевидец на забележителен скок в цената през миналата седмица, надминавайки доста други криптовалути. Това повишаване може да се дължи на фактори като позитивните пазарни настройки, позицията на BCH като опция на Биткойн и фокуса върху бързите и евтини транзакции.

Освен това представянето на новаторски планове като Shiba Budz (BUDZ) акцентира капацитета на блокчейн технологията за трансформиране на разнообразни промишлености, в това число игралната. Тъй като криптопазарът продължава да се развива, представянето и позицията на Биткойн Кеш (BCH) ще бъдат деликатно следени както от вложителите, по този начин и от запалянковците.

Регистрирайте се и се присъединете към общността посредством уеб страницата: https://shibabudz.org/ и връзките към обществените медии: https://t.me/ShibaBudzP2E, https://twitter.com/ShibaBudz


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР