Биткойн (BTC), водещата криптовалута, беше подложен на мечи натиск през

...
Биткойн (BTC), водещата криптовалута, беше подложен на мечи натиск през
Коментари Харесай

Анализатори прогнозират голяма разпродажба на Биткойн, а Pomerdoge комбинира меме монети с Play-to-Еarn

Биткойн (BTC), водещата криптовалута, беше подложен на мечи напън през последната седмица. Топ крипто анализаторите обаче предвидиха още по-голямо разпродаване, преди да последва забележителен напредък.

Pomerdoge (POMD) набира все по-голяма известност поради това, че е пионер в новаторския метод. Като слива световете на меме монетите и Play-to-Earn бранша, Pomerdoge прибавя ново измерение към разрастващата се криптовалута.

Кликнете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Криптоаналитиците предвиждат спад преди идващото рали на Биткойн (BTC)

Откакто не съумя да пробие над съпротивата от $31,800 на 13 юли, цената на Биткойн (BTC) се търгува в низходящ канал. В резултат на това цената на Биткойн се намали с повече от 5%, губейки поддръжката от $30,000 в процеса.



Към момента на писане на тази публикация Биткойн се търгува на цена от $29,700, само че няколко крипто анализатори предвидиха, че може да стане по-лошо. Според известния крипто аналитик “CoinsKid ”, Биткойн го чака още един ценови срив, преди криптовалута номер едно да се възвърне.

Подчертавайки слабостта в седмичната ценова зона на 20-ата ЕМА, CoinsKid предвижда, че Биткойн може да се срине до $28,000. Анализаторите от Macro Macro & Crypto още веднъж показаха същите настроения, като предвидиха, че през идващите няколко седмици може да се случи огромно разпродаване.

След тази ликвидация CoinsKid предвижда огромно рали за Биткойн. Според ранната прогноза на анализатора след дъмпинга цената на Биткойн ще доближи $40,000.  

Биткойн за финален път се е търгувал на това равнище през април 2022 година и това би било огромна победа за крипто вложителите.

Pomerdoge (POMD) ще комбинира меме монети с Play-to-Earn технологията

Нов крипто план, Pomerdoge (POMD) , попада в заглавията на вестниците, защото сплотява световете на меме монетите и Play-to-Earn игрите. Крипто специалистите се интересуват от Pomerdoge, защото монетата прибавя ново измерение към развиващия се пейзаж на криптовалутите.

В Pomergame играчите ще основават неповторими, занимателни аватари, въодушевени от героите на меме монетите. С тези неповторими герои те ще влизат в арени и ще извършват задачи в Pomergame.  

Играчите могат да печелят награди и да събират неповторими, редки предмети от своите завоевания.  

Събраните в играта предмети могат да бъдат продавани или разменяни на пазара на екосистемата – Pomerplace. Pomerdoge прибавя и спомагателни благоприятни условия за печелене със седмични надпревари и състезания.  

Играчите ще имат опция да се състезават за спечелването на до $100,000 седмични награди. Всичко, което би трябвало да създадат, е да имат POMD токени или да вземат участие интензивно в Telegram и Twitter общностите на плана.

С огромния си капацитет за облага крипто общността чака въвеждането на Pomerdoge (POMD) със спотаен мирис. Подгответе се да станете част от революцията на Pomerdoge и да се впуснете във вълнуващо премеждие в света на игрите от вида Play-to-Earn.

С разрастването на плана крипто специалистите предвиждат, че Pomerdoge ще се радва на всеобщо рали при старта. Въпреки това токените POMD към този момент са налични на атрактивна цена от $0.007. Прогнозира се, че при стартирането на плана през септември, токените ще доближат най-високата си стойност от $0.35.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР