Биткойн (BTC) отново привлече вниманието на инвеститорите, тъй като се

...
Биткойн (BTC) отново привлече вниманието на инвеститорите, тъй като се
Коментари Харесай

Топ 3 причини защо може да се очаква възстановяване на цената на Биткойн

Биткойн (BTC) още веднъж притегли вниманието на вложителите, защото се появяват признаци за евентуално възобновяване на цената след спада от $68,000 до към $56,000, причинявайки известно разтърсване в доверието на вложителите макар оставащите бичи настроения измежду няколко анализатори.

Ето първите 3 аргументи, заради които възобновяване на цената на Биткойн наподобява все по-вероятно:

Оптимизъм на пазара на варианти

Доклади от професионални търговци на варианти в Greeks Live демонстрират скок на възходящите настроения на пазара на Биткойн варианти, белязан от обилни покупко-продажби с прът варианти. Забележителните транзакции включват огромни 65,000 прът варианти с дати на приключване, избрани през септември и декември, което демонстрира оптимизъм измежду вложителите по отношение на бъдещите придвижвания на цените.

Устойчивост на Биткойн фючърси

Въпреки неотдавнашната неустойчивост на пазара, откритият интерес към Биткойн фючърсите остава постоянен, възлизайки на внушителните $27.94 милиарда съгласно данни на Coinglass . Този резистентен интерес допуска непрекъснат вкус както измежду институционалните търговци, по този начин и измежду търговците на дребно да се възползват от евентуалните придвижвания на цените, засилвайки доверието в дълготрайните вероятности на Биткойн.

Експертни разбори и прогнози

Крипто анализатори като “Captain Faibik ” и Майкъл ван де Поуп предложиха прозрения за евентуалните придвижвания на цените, наблягайки значимостта на надминаването на основни равнища на опозиция, с цел да се удостовери пробив към нови исторически върхове. Въпреки че признават краткосрочните опасности, анализаторите остават внимателни оптимисти по отношение на възходящата траектория на Биткойн.

В резюме, макар неотдавнашните съмнения на пазара, голям брой фактори демонстрират мощна опция за възобновяване на цената на биткойн в близко бъдеще, водено от институционално струпване, оптимистично въодушевление на пазара на варианти, резистентен фючърсен отворен интерес, експертен разбор и позитивни стопански знаци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР