Битките в “Игри на волята стават все по-ожесточени и непредвидими

...
Битките в “Игри на волята стават все по-ожесточени и непредвидими
Коментари Харесай

Бой до кръв в Игри на волята: Джаферович спаси честта на Б...

Битките в “Игри на волята " стават все по-ожесточени и непредвидими и карат феновете да стоят на нокти пред екраните

Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана борба на Арената на “Игри на волята: България ” с готовност да завоюват ключа от Резиденцията. Многокомпонентно, тежко трасе изпрати състезателите в морето, с цел да преминат през трудности за храброст и акуратност. Те трябваше да съберат седем елементи от лодка, която да сглобят и изкарат на брега. Безстрашните се оправиха най-бързо, а на финала безупречно подреденият пъзел от Джаферович и Лефтеров им обезпечи първото място.

Отпадането на Аспарух провокира полюсни реакции в племето на Непобедимите. Неговата липса на Арената несъмнено ги затрудни и те финишираха последни в изтощителната борба, което ги изправи пред несретите на Дивата река. Супергероите изоставаха с близо една обиколка, само че най-после съумяха да наваксат и приключиха едвам 13 секунди след спечелилите. Тяхното второ място ги измъкна от Дивата река, където прекараха последните три седмици, а Стопанството се трансформира в истински Рай за тях.

Преди и след борбата стратегическото обмисляне на идващите ходове и вероятни обединения при Безстрашните продължи с цялостни сили. Филип и Чакалов доближиха до заключението, че най-вероятно идващите номинирани са тъкмо те двамата. Посланието на отпадналия Аспарух и изказванието, че Елица и Мирослава играят самостоятелна игра, сътвори напрежение измежду Непобедимите, което продължи и след тяхната загуба на Арената.

Трите племена трябваше още веднъж да изберат своя капитан, който да ги поведе към мечтаната победа. Лидерът измежду Непобедимите Генчо реши тази седмица да остане в сянка, а за капитан оповестиха Елица. Двете обединения в Супергероите още веднъж се разединиха в мненията си, което докара до тъждество в гласовете за Фейгин и Гого, само че решаващият глас на Мани повери знамето на младата фигуристка. Безстрашните съвсем единомислещо се довериха на Мирела, която потвърди своите качества и се завърна с победа от борбата за избавление предходната седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР