Битката за кмет на Община Добрич ще се реши следващата

...
Битката за кмет на Община Добрич ще се реши следващата
Коментари Харесай

Битката за кмет на Добрич ще се реши на балотаж

Битката за кмет на Община Добрич ще се реши идната неделя на балотажа . Предварителните данни от паралелното броене на политическите щабове демонстрират, че на първите две места са класирани досегашният кмет на Добрич Йордан Йорданов и претендентът на ГЕРБ-СДС Красимир Николов, напомня БНР.

Изборният ден в община Добрич завърши при междинна интензивност от 29,98% , която е с съвсем 10 на 100 по-ниска спрямо локалните избори през 2019 година

Ясните кметове още в първия тур към този миг за втори мандат са Симеон Симеонов от ГЕРБ за Община Тервел, Илхан Мюстеджеб от Движение за права и свободи също с втори мандат за община Крушари, Валентин Димитров от Българска социалистическа партия за Община Генерал Тошево и Мариян Жечев от ГЕРБ с трети мандат за Община Шабла.

В Община Балчик на балотаж ще се явят борещият се за пети мандат Николай Ангелов и претендентът на ПП-ДБ доктор Парсек Салбашян . В Община Каварна съгласно предварителните преброявания на партиите на балотаж ще се явят идната неделя Цонко Цонев, повдигнат от Политическа партия " Новото време " и досегашният кмет Елена Балтаджиева от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР