Биографията на новия посланик в България все още не е

...
Биографията на новия посланик в България все още не е
Коментари Харесай

Зеленски назначи сексоложка за посланик в България

Биографията на новия дипломат в България към момента не е обществено притежание, само че тя разкри някои детайлности в два профила във Facebook

Украинският президент Володимир Зеленски назначи сексоложка без никакъв дипломатически опит за дипломат в Република България, съобщи украинското издание „ Украинская истина “.

Олеся Илашчук ще размени на поста Виталий Москаленко. Олеся Илашчук няма опит нито в дипломацията, нито в обществената работа и до момента е била експерт по сексология и скъпоценни бижута. Информацията, че новият дипломат в България няма нищо общо с дипломатическата работа, беше доказана за изданието от няколко източника в дипломатическия корпус.

Указът за рокадата беше подписан от Зеленски на 23 декември. Биографията на новия дипломат в България към момента не е обществено притежание, само че тя разкри някои детайлности в два профила във Facebook, които нямат публична отметка за верификация, само че съдържат персонални фотоси и друга информация на Олеся Илашчук.

Един от тях не е обновен от дълго време; в него Илашчук се показва като експерт по обработката на скъпоценни камъни. В профила се показва, че тя е ученик на Висшия съвет на диамантите в Антверпен, реномирана организация, която не е университет или учебен център, само че дава избрани просветителни услуги.

В различен обновен неотдавна профил, същото лице е показано като " клиничен психолог, фамилен терапевт, гещалт терапевт, сексолог-консултант ". Бъдещият представител на Украйна в страна-членка на Европейски Съюз и НАТО до неотдавна се е занимавал с въпроси на гещалт лекуването в логиката на психиката и сексологията. В неделя вечерта този профил беше блокиран.

Политическите назначения на поста дипломат на лица отвън Министерство на външните работи не са изключителни; сходни решения се практикуваха при доста президенти, което постоянно предизвикваше рецензии. Назначенията без никакъв опит в интернационалната сфера обаче са в действителност редки. Освен това без по-подробна информация за биографията на новия дипломат е мъчно да се разбере дали тя има някаква връзка с България, отбелязва обстоятелства.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР